Biografie….

Hier mijn verhaal…

Van kleinsaf aan zing ik al en heb ik maar 1 droom.. zangeres worden en mooie liedjes zingen. Ik zong de hele dag en organiseerde op 5 jarige leeftijd een  mini concert voor mijn klasgenootjes van de kleuterklas. Met een mooi jurkje, klompjes en mijn vinylplaatjes ging ik naar school en zong ik de hele middag voor mijn klasgenootjes…. en hoe lang dit ook geleden is, ik zie dat beeld nog altijd voor me.

Daarna volgden het kinderkoor in de kerk, waar ik ook altijd als solist uitgekozen werd om vooraan te staan. Ik genoot daar zoo van.

Vanaf 12 jarige leeftijd ging ik meedoen met talentenjachten en won zowat overal de eerste prijs met mijn vertolking als Nicole met Ein Bischen Frieden, daarna heb ik veel in duitsland opgetreden en ben ik altijd de liefde voor de duitsche schlagers en volkse muziek blijven behouden.

Rond mijn 16 e kwam ik in mijn eerste bandje Fancy uit Eindhoven, daarna volgden, Courage, Bad Habit , Santa Rosa en diverse invalklussen bij de toen zeer bekende band Hollywood Boulevard, waarbij ik in achtergrondkoortjes heb gezongen voor diverse artiesten.

Daarna heb ik tot 2 maal toe een succesvol Duo gehad waar we op bruiloften en feesten speelden. Met volle agenda, want we maakten er altijd een topfeest van! 

Natasja Poels

[download id=”1018″]

In die tijd kreeg ik twee prachtige kinderen zoon Shane en dochter Alyssa, mijn trots!
Altijd  ben ik blijven zingen al was dat met twee kleuters niet altijd even gemakkelijk, ik bleef trouw aan mezelf en kon daardoor ook een happy mam blijven voor de kinderen.
Wel ging ik twee dagen in de week werken bij mijn zusje in de Bruidszaak in Deurne, maar dat was een super combinatie, omdat daar ook mensen komen die een feest geven en wel eens een zangeres nodig hadden.

Het Duo werd in de resessietijd te duur en vanaf dat moment ben ik als Soliste gaan optreden, onder de naam One Woman Band Natasja,  ( begeleiding met keyboard, eigen licht en geluidsinstallatie) verzorgde ik avondvullende programma`s…..Met de autobank plat en de gehele geluidsinstallatie erin gepropt reed ik het hele land door!
One woman band  Natasja werd een groot succes, overal waar ik speelde mocht ik terug komen en uit elk feest kwamen weer diverse feesten voort. Zo kon ik uiteindelijk een mooi nieuw busje kopen en het mooist van alles…een eigen huis. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds zo enorm trots op!

Mijn kinderen zijn inmiddels groot en erg zelfstandig en daar komt toch steeds weer de droom van het  kleine meisje voorbij, dat meisje dat mooie liedjes wil zingen voor een groot publiek…..

Met mijn One Woman band trad ik de laatste jaren heel veel op in Duitsland en van daaruit is mijn liefde voor Helene Fischer ontstaan, ik werd groot bewonderaar van haar en nam zo bijna haar gehele repertoire in mijn playlist op. In Duitsland werd ik al snel “ die Hollandische Helene Fischer”genoemd.
Omdat er in Nederland vraag kwam naar een dergelijke act, heb ik de Helene Fischer tribute by Natasja opgericht. Mijn zusje Ramona Poels, ontwierp mijn mooie outfits en het was een feit! Na korte tijd, hadden we een volle agenda, super trots op!

Maar er is nog meer om trots op te zijn,

Oktober 2018 zong ik het nummer Trots op Jou, van Wesly Bronkhorst, voor mijn zusje Ramona tijdens de opening van haar Weddingpalace. Het filmpje hiervan werd tot mijn grote verbazing op facebook massaal gedeeld. Naar aanleiding daarvan heb ik samen met Edwin van Hoevelaak en met toestemming van Wesly Bronkhorst, het nummer op 6 december 2018 officiel uitgebracht.

Daarnaast zijn Edwin van Hoevelaak en ik al begonnen met de voorbereidingen van een Nederlandstalig album, wat we proberen zo snel mogelijk uit te brengen.

wordt vervolgt……

Liefs Natasja

WhatsApp ons!
Zangeres Natasja Poels