Biografie….

Natasja had als klein meisje maar 1 droom… zangeres worden.
Ze zong de hele dag door en organiseerde al op 5 jarige leeftijd een mini concert voor haar klasgenootjes. Met een mooi jurkje aan, haar vinylplaatjes onder de arm liep ze naar school en zong ze de hele middag voor haar klasgenootjes van de kleuterklas.

Zingen en muziek maken beheerste haar leven en zo rond haar  12 jarige levensjaar sleepte ze vele prijzen in de wacht op diverse talentenjachten met haar vertolking van Nicole’s “Ein Bischen Frieden”. Ze heeft in die tijd ook veel in Duitsland opgetreden en daar is ook haar liefde voor de Duitsche Schlagers geboren.

Rond haar 16e zong Natasja in haar eerste band, Fancy uit Eindhoven en in de jaren die daarna volgden nog diverse andere bands zoals, Courage, Bad Habit , Santa Rosa en Hollywood Boulevard. Met deze laatste band heeft Natasja met enige regelmaat als achtergrondzangeres gefungeerd bij diverse bekende artiesten.

Natasja is als Soliste verder gegaan en zo ontstond het concept “One woman band”. Zij begeleidde zichzelf met keyboard en trad avondvullend op tijdens elk soort gelegenheid of feest. Ze was daarbij de enige vrouw in Nederland die dit op deze manier deed. Met haar eigen licht -en geluidsinstallatie trok ze met haar busje het gehele land door en werd ook een gedeelte van Duitsland en België haar werkgebied.  Dit was jarenlang een groot succes!

Omdat ze steeds vaker weer in Duitsland optrad, bloeide de liefde voor de Duitsche schlagers weer op en zo ontstond daaruit een Helene Fischer Tribute show, waarmee Natasja menig Oktoberfest op zijn kop zette. Natasja had het met haar Solo optredens inmiddels zo druk gekregen, dat “One Woman Band Natasja” langzaam naar de achtergrond verdween.

En toen was er 5 Oktober 2018 … Natasja zong voor haar zus Ramona, eigenaresse van Koonings the Wedding palace in Deurne, tijdens de Grand opening van dit vernieuwde pand, een prachtig lied.. “Trots op jou”
Het was een bijzonder ontroerend moment en beelden hiervan gingen behoorlijk viral op facebook. Binnen korte tijd had het filmpje, dat Natasja haar zus toe zong, op facebook 300.000 views en trok daarnaast de aandacht van topproducer Edwin v Hoevelaak. Samen hebben zij het nummer officieel uitgebracht en is de carrière van Natasja als Soloartieste als een droom uitgekomen.

Natasja Poels

Liefs Natasja