Jij hoort bij mij

Jij hoort bij mij van Natasja Poels

Natasja Poels brengt spatje licht in donkere dagen

Single jij hoort bij mij

Single
Jij hoort bij mij
Natasja 

(totaal 4 Tracks op cd)
various NL-talig

Prachtige singel van Natasja
getiteld “Jij hoort bij mij”

Single inclusief: “Even met Jou”

Nu te Koop

Nu het land in de greep is van de gitzwarte coronacrisis brengt Natasja Poels een spatje licht en een vleugje vrolijkheid. De Brabantse zangeres met de stem van een nachtegaal, die altijd de zonnige kant van het leven probeert te zien, komt op vrijdag 1 mei met haar vierde single:

Jij Hoort Bij Mij

 

Ze heeft getwijfeld of zoiets feestelijks als de presentatie van een nieuw nummer wel past in deze moeilijke tijd, maar haar vele fans hebben haar ervan overtuigd dat de mensen juist nu toe zijn aan een opbeurende noot.

JIJ Hoort Bij Mij is de Nederlandse versie van Marianne Rosenberg’s Er Gehört Zu Mir. Samen met topproducer Edwin Hoevelaak heeft Natasja Poels het nummer in een eigentijds nieuw jasje gestoken. Haar liefde voor Duitse Schlagers bracht ‘de Nederlandse Helene Fischer’ bij het lied van Marianne Rosenberg. ,,De tekst sprak mij aan”, zegt de zangeres. ,,Dat wat bij elkaar hoort, zal altijd verenigd blijven en echte liefde overwint alles.”

De gitaarpartijen in het nummer zijn ingespeeld door Alides Hidding van The Timebandits. Natasja Poels: ,,Hij was voor mij in de jaren tachtig een levende legende en ik ben dan ook hartstikke trots dat hij dit voor mij heeft willen doen. We gaan in de toekomst nog vaker samenwerken.”

De prachtige videoclip van Jij Hoort Bij Mij is opgenomen op het Spaanse eiland Ibiza. Vaste fotograaf Peter Woods maakte op die locatie de cover van de cd-hoes. 

Met dank aan mijn producer Edwin van Hoevelaak 
http://vanhoevelaak.nl

Natasja Artists & Events

Natasja Poels

info@natasja.tv
+31 6 51778938

WhatsApp ons!
Zangeres Natasja Poels