Zusterliefde bracht zangeres Natasja een Hit !

PERSBERICHT

Op 6 december presenteerde de Brabantse zangeres Natasja Poels haar debuutsingle Trots Op Jou in bruidswinkel van haar zus.

ZUSTERLIEFDE
BRENGT NATASJA
FACEBOOKHIT

De liefde voor haar zusje heeft zangeres Natasja de debuutsingle Trots Op Jou opgeleverd.

Zij zong het nummer – oorspronkelijk van Wesley Bronkhorst – als eerbetoon tijdens de opening van Koonings the Weddingpalace, de nieuwe bruidszaak van zus Ramona. Beelden van dat aangrijpende optreden werden een hit op Facebook. De clip is inmiddels op Facebook 190.000 keer bekeken en trok ook de aandacht van Edwin van Hoevelaak, producent van o.a. André Hazes jr, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes en Nick & Simon. Gevolg is dat Trots Op Jou 6 december als debuutsingle van Natasja werd gepresenteerd in de Deurnse bruidswinkel van haar zus Ramona.

Geestelijk vader van het nummer Wesly Bronkhorst en producer Edwin van Hoevelaak waren bij de presentatie aanwezig.

,,Jarenlang heb ik imitaties gezongen. Nu kwam, oog in oog met mijn zus, de zang recht uit mijn hart en bam, het sloeg aan”, zegt Natasja. ,,Alsof in één keer alles klopte. Eerlijk en oprecht zijn naar je publiek, dat vind ik het belangrijkst in dit vak.”

Als meisje van vijf gaf ze al een mini-concert op de kleuterschool en zeven jaar later grossierde ze tijdens talentenjachten in prijzen met haar vertolking van Nicole’s Ein Bischen Frieden. Ze zong in bandjes als Fancy, Courage, Bad Habit en Santa Rosa en ging later solo als Natasja. In Duitsland wordt ze inmiddels gezien als ‘die Holländische Helene Fischer’, in Nederland als de beste vertolkster van het Helene Fischer-repertoire. Samen met haar zus Ramona ontwerpt ze haar podium outfits. Voorheen hielp Natasja haar zus ook vaak in bruidszaak, maar op dit moment heeft ze zich volledig op haar zangcarriere gestort en is ze samen met Edwin van Hoevelaak druk bezig met het verwezenlijken van haar grote droom: Haar eerste eigen Album!

Wordt vervolgt ……

rooftop studios logo

Met dank aan mijn producer Edwin van Hoevelaak
http://vanhoevelaak.nl

Trots op Jou Natasja Poels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + veertien =